*
*
login: pass:

Power Plate ги користи на принципите на Acceleration Training за стимулирање на телесниот природен одговор на вибрации. Научните истражувања покажаа дека со користење на Power Plate за краток временски период можат да се зголемат силата и флексибилноста, како и тоа да се обезбедат забележителни подобрувања на метаболизмот и циркулацијата. Телото мора потсвесно да контрахира различни мускулни групи, со цел да остане избалансирано во текот на вибрациите... повеќе


Кардио фитнес тренингot е основен дел од секоја тренинг програма. Зборот " cardio " значи "аеробен" и е кратенка за "кардиоваскуларен". Подобрувањето на способноста на срцето да донесе кислород до мускулите и во способноста на мускулот да генерира енергија со кислород резултира во зголемување на аеробната физичка спремност. Подобрувањето на аеробниот тренинг има многу придобивки. Многу луѓе велат дека добиваат повеќе "енергија" од нивниот тренинг. Аеробниот капацитет... повеќе


Вежбањето со отпор или со тегови не само што ја зголемува силата на мускулите, неговата издржливост и перформанс, туку исто така, му помага на телото да закрепне од секојдневниот физички стрес и да го смени вашиот изглед. Само два пати неделно вежбање може да помогне да се избегнат низа негативни последици по здравјето. Доколку не практикувате вежбање со отпор, секоја од следниве придобивки свртете ја за 180 степени и ќе ги видите последиците. повеќе